martes, 15 de enero de 2013

documental sicko

1.-


Títol: Sicko
Direcció Michael Moore
Producció Michael Moore
Guió Michael Moore
Música Gabe Hilfer, Jim Black
Fotografia Christoph Vitt
Protagonistes Adrienne Alexander, Nicky Lazar, Michael Moore

2.-

es un documental que parla sobre com esta la sanitat als estats units, parla de com afecta als habitnats i a com la manipula la sanitat privada.

3.-

perque atraves d'internet l'hi arriba molta informacio.

4.-

si, perque fa entrevistes, viatges i parla amb molta gent.

5.-

no em pareix be perque la sanitat es molt important i esta molt deteriorada, per aquest motiu la gent mor o sufreixent molt quan estan malalts.

6.-

perque en estats units la sanitat privada parla malament de la publica perque la gent pensi aixo i la privada guanyar mes i mes doblers.

7.-

en tos els llocs nombrats la sanitat es gratuitay als estats units tot es privat.


8.-

quan arriben a Guantanamo no fan res, no li den asistencia medica ni res, al final tenen que durse als  ferits a un altre lloc.

9.-

van gastar més de 100 milions de dòlars per vèncer el pla Clinton

10.-

Més de 50 de milions

11.-

retallades de més de 7.000 milions d'euros

12.-

Lobby: és un col · lectiu amb interessos comuns que realitza accions dirigides a influir davant l'Administració pública per promoure decisions favorables als interessos d'aquest sector concret de la societat.

Sicko: és un joc de paraules, perque mentre sick significa «malalt», Sicko s'utilitza col · loquialment per descriure una persona moralment desestabilitzada

Guantanamo: és una ciutat al sud-est de Cuba. La Majoria dels Seus habitants viuen de la producció de canya de sucre i cafè.

Comunisme: és una pràctica social i una teoria, que s'ha manifestat a llarg de la història en diverses corrents, pràctiques i filosofies, les quals basen les seves propostes d'organització social en la igualtat absoluta dels seus components i l'apropiació col·lectiva o la no-propietat dels bens.

No hay comentarios:

Publicar un comentario